Geen producten (0)

Voor het verzenden van pakketten maakt Casa di Narda standaard gebruik van de pakketdienst van DHL. Indien een pakket buiten de standaard maatvoering van DHL valt maken wij gebruik van de verzendservice van Post NL. Wij doen ons best om dagelijks alle bestellingen te verwerken en te verzenden. De gemiddelde verzendtermijn in Nederland bedraagt 3 werkdagen. Door omstandigheden kan het voorkomen dat de afhandeling van uw bestelling langer duurt. Indien wij kunnen voorzien dat dit het geval zal zijn zullen wij u hierover informeren.

Pakket Nederland

Standaard pakket (maatvoering Post NL): gewicht 0-30 kg, maximale afmeting 100x70x58cm, kosten € 5,50. U ontvangt een track-and-trace link waarmee u de status van de afhandeling van het pakket kunt volgen.

Indien het pakket afwijkt van het standaard pakket zullen wij de aanvullende kosten bij u in rekening brengen. U wordt vooraf geïnformeerd over de hoogte van de aanvullende kosten.

Pakket België

Standaard pakket: maximale afmeting 175x78x58cm, maximaal gewicht 31,5 kg, inclusief verzekering tot € 500,--, kosten € 9,00. U ontvangt een track-and-trace link waarmee u de status van de afhandeling van het pakket kunt volgen.

Indien het pakket afwijkt van de maximale maten, gewicht of verzekerd bedrag zullen wij de aanvullende kosten bij u in rekening brengen. U wordt vooraf geïnformeerd over de hoogte van de aanvullende kosten.

 Afhaalpunt

Naast het verzenden van bestellingen is het mogelijk om op afspraak, op vrijdag en zaterdag, uw bestelling af te halen. Het afhaaladres is Hertenburg 7 in Barendrecht. Indien u voor deze optie kiest worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Het maken van een afspraak kan via info@casadinarda.nl of via een Whats-app bericht.

Retourzending

Indien een artikel na ontvangst niet aan de verwachtingen voldoet kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Wij stellen het op prijs als u ons hierover vooraf informeert via info@casadinarda.nl. Zodra wij het artikel, in de staat zoals het aan u verzonden is, retour ontvangen hebben zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten op uw bankrekening terugstorten. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. U bent vrij in de keuze van de pakketservice voor de retourzending echter een retourzending via een DHL servicepunt kunt u via ons regelen. U ontvangt van ons een e-mailbericht met in de bijlage een pdf voor de verzendsticker. Deze moet op een A-4  vel afgedrukt worden en op de doos van het pakket geplakt worden. Het pakket moet daarna bij een DHL servicepunt bij u in de buurt afgeleverd worden ter verzending.  De kosten van de retourzending via DHL bedragen € 5,50 en zullen wij in mindering brengen op het retourbedrag.