Geen producten (0)

Over ons

Mijn naam is Margo van Schaick en Casa di Narda is mijn bedrijf.

Zo lang ik me kan herinneren ben ik dagelijks bezig met het interieur van mijn eigen huis of dat van vrienden of kennissen. Er gaat geen dag voorbij of ik broed op een nieuw idee. Vaak voor mezelf maar ook voor anderen. Door familie, vrienden, kennissen en collega’s word ik vaak gevraagd mee te denken over de inrichting van hun huis of er wordt aan mij gevraagd of ik weet waar bepaalde woonaccessoires te koop zijn. Dit heeft mij de afgelopen periode aan het denken gezet over mijn verdere professionele loopbaan. Waar ligt mijn passie, van welk werk word ik vrolijk. Wanneer voelt werken voor mij niet als werken? Wanneer straal ik zonder enige moeite enthousiasme en energie uit. Het antwoord op deze vragen luidt: Bij alles dat met interieurstyling en woninginrichting te maken heeft. Het creëren van een aangename sfeer in een huis waardoor een huis een heerlijk thuis wordt. Toen dit duidelijk was heb ik me afgevraagd hoe ik dit kon realiseren en voor mij bleek de beste optie een eigen bedrijf met een webshop te zijn en op termijn wil ik hier nog een aanbod in stylingadvies aan toevoegen. De naam Casa di Narda heb ik overgenomen van mjn blog. In de naam is mijn liefde voor het land Italië verwerkt en Narda is een deel van één van mijn doopnamen Leonarda.

CASA DI NARDA staat voor een landelijke en sobere woonstijl. In de diverse woonbladen zoals VT Wonen, Ariadne, Stijlvol wonen en de Wonen Landelijke Stijl (WLS) wordt deze woonstijl getoond. In de landelijke en sobere stijl worden woonaccessoires toegepast van natuurlijke materialen. De accessoires zijn voornamelijk unieke stukken, oude boeren gebruiksvoorwerpen uit landen zoals China, Nepal, India en Indonesië. Een woonstijl die door de toepassing van  natuurlijke materialen  en kleuren rust in huis creëert.

Met CASA DI NARDA wil ik voorzien in de behoefte van mensen om in hun eigen huis een prettige en rustige omgeving voor zichzelf te creëren door middel van een landelijke en sobere woonstijl. Door de verkoop van de bijpassende woonaccessoires en het aanbieden van stylingadviesproducten is een succesvolle realisatie van deze gewenste woonstijl gegarandeerd.

Voor het realiseren van de landelijke en sobere woonstijl biedt CASA DI NARDA het volgende  aan:

- Verkoop van woonaccessoires in een landelijke en sobere sfeer via internet. Het afhaalpunt zal tevens fungeren als showroom.

- Stylingadvies: Als zelfstandig stylist adviseer ik mijn klanten graag bij het realiseren van hun woonwensen. De woonwensen en het beschikbare budget staan centraal in mijn advisering. Het aanbod van stylingadviesproducten zal in 2017 uitgewerkt worden en aan de website toegevoegd worden.

Margo van Schaick